Wednesday, May 31, 2006

Den interne gjestebokmeldingen

Heja NordlandsSissel <3

Du må skrive mere på bloggen diin assa.. Om kvardagen din og slikt:)Også skal du få nytt OPPDATERT bilde av meg..Åjadda:) Jeg sitter her i timen med gale, fnisende og overglade mennesker. Synd det ikke smitter over. Jeg tror Treider setter alt på hodet. Ting man ler av blir drit kjipt og irriterende og det som er irriterende gjør oss gale og vi bare friker ut. Ikke bare èn gang, men Etthundreogfemtito ganger. Akkurat nå er det noen som har klart å gå inn på oldisporno og fniser av det, og spør om mer.. Må si jeg trakk en smule på smilebåndet.. Jeg leste nettopp horoskopet mitt: "den 31. er du der du VIL være. I himmelen!" Ja, sæælii!! jeg skal TA den redaktøren og trampe (Ikke henne, ikke han, men..) DET på tåa og løpe skikkelig fort. Løgn! Shikkelig LØGN! makan..

Noen ganger skulle jeg ønske skole ikke fantes, at jeg var et skikkelig datanerd. (Nei, jeg er ikke et datanerd fra før av. Man nerder når man spiller CS eller Warcraft, og det gjør ikk jeg nemlig, for det sa Andreas. jeg spiller så vidt Tetris på 123spill.) Jeg vil rømme hjem. Hjem til CS, microbølgeommen og COlaen som jeg ikke egentlig har. Hva som helst enn å sitte å høre på hvor trashy engelskprosjektet mitt var..

HM? HÆ? Høørte jeg nettopp det landet jeg ikke skal høre!? Ja, tenk det gjorde jeg.. I tillegg kom det fra feil person. *Være mystisk og intern* Jeg gleder meg til du tar over verden jeg. Det blir nok bra. Synd du ikke gjør det nå da. Jeg mener; tenårene er jo enkli det du skal fjerne når du tar over verden, i tillegg til NOEN folk som ikke har norsk statsborgerskap. NOEN. Men jeg får ikke oppleve det. Jeg vil oppleve det nå!! ..Men jeg skal være glad på de fremtidligere tenåringene sine vegne. Virkelig. Jeg lover!

..Jippi! Jeg elsker at en VISS person maser om at han kjeder seg så jævlig. Jeg elsker måten han slår av pcn min på og drar ut ledningene på.. NAJ! Det var en kødd!! Fjern DET!
Jeg er glad i deg og alt skal ordne seg for oss i sommer:) jeg lover *nikke*


Klemmer fra The Marionettes-Crew ^^,

No comments:

Stalkere