Wednesday, May 20, 2009

17. mai & litt til

Gratulerer med en overstått bursdag, kjære Norge. Og jeg kunne også ha sagt "Gratulerer med Grand Prix pokalen, utti Russland", men det gidder jeg ikke.


Jeg kom meg ut av døra da klokken var 1210, etter en drøy time med rettetang vs. krøller-irritasjon. Da ble jeg kjørt til Rud Barneskole for å få med meg litt action. Men da var alt pakket sammen, og jeg frøys raua av meg. Fant fort ut at strømpebukse, shorts og en stor hvit trøye ikke holdt noe særlig på varmen.. Jeg var litt hobbyfotograf for småbarna i familien, også var jeg på vei til farmor hvor tv, mat og varme ventet på meg. Med meg, var min kusine på 6 år, som begynte å bli greit lei 17. mai også. I bunad siden klokka 0900! På veien hjem, flettet jeg en blomsterkrans og satte den på hodet hennes. Gjorde hennes mor utrolig lykkelig. - Enda en kveld hvor hun måtte prøve å dusje ut knæsj-gul pollen ut av håret.


Med bouncene krøller med plastikkblomst i, gikk jeg varmen og et enkelt koltbord i møte. Jeg spiste til jeg var stappa, og valgte å ta på meg et lite oppdrag enda jeg var frossen. Ned til Lillestrøm på Tivoli, med vesla! Og det gjorde vi. Etter et par timer var hun utslått, og halvsov i karusselene. Kan også nevne at jeg fortsatte å være i Lillestrøm etter at frøkna ble hentet. Hilste på noen folk, og satt meg ned på en kafè/resturant på torvet, med Trine, Marianne og Stian. Det var kjempemoro så lenge det varte! Is og glasscola! Dro fort hjem da sola ble borte.


Så nå sitter jeg her med halsvondt, slim i halsen og ekkel hoste. Slår aldri feil; jeg får alltid sommer-moduset for tidlig.


...I det siste har jeg skrevet om ting jeg irriterer meg eller som jeg synes er provoserende. Og nå skal jeg nevne det for siste gang: Det heter slank. Ikke tynn! Jeg er så luta lei av folk som ikke skjønner at å si "Du må spise mer" betyr det samme som å si "Du må spise mindre". Ville du gått bort til en tykk person og bedt vedkommende om å kutte ned på matvanene?


Når skal folk forstå at alle kommer i forskjellige størrelser? Tenk om person du sier "Du må spise mer" til, er fullstendig klar over sin egen vekt og utseende og har komplekser for dette, og gang på gang blir tråkket på og mint på at "Ja, sånn her ser du ut, bare så du er klar over det". - "Åh, du er tynn!!" er ikke nødvendidgvis et kompliment. Men folk klarer ikke se det fordi det er veldig mye fokus på de som trenger å gå NED i vekt og ikke omvendt.


Jeg har store deler av livet mitt prøvd å gå opp i vekt. Jeg er petit. Og sånn er det bare. Og sånn har det alltid vært. Selvom jeg hadde satt pris på litt mer kjøtt på kroppen, så trives jeg någenlunde med hvordan jeg ser ut, og jeg jobber fortsatt med å godta dette.


Jeg ser ikke sykelig ut, jeg er bare "hu lille". Og viktigst av alt: Du kjenner ikke livsstilen min godt nok til å uttale deg om saken. Du vet ikke hvor mye jeg får i meg iløpet av en dag. La kommentarene ligge.


Wednesday, May 06, 2009

Hvert øre teller for frk. fattig








Nærmest ubrukte sko fra inn -0g utland. Str. 36
Sorte skinnsko med en sløyfe på utsiden.
Brukt 2-3 ganger. Relativt høye med solid skohel: 200,-
Blå pumps fra Ellos.
Relativt høye, passer bra for de med høy vrist og smale føtter. Brukt 1 gang. Små i str: 150,-
Sommersko fra Frankrike.
Såle/skohel av tre, hvit stoff med grønne og gule nyanser. Gullfarget spenne. Også relativt høye. Brukt 2-3 ganger: 150,-
Lysebrune/beige Golf Coast sko
med gullfarget spenne og brunt mønster. Passer bra til smale føtter. Brukt 1 gang: 150,-
Ta kontakt for mer beskrivelse eller fler bilder. Bud tas gjerne i mot, og det er lov å prøve seg på pruting. Skoene skal bort! :)

Monday, May 04, 2009

Herremann søker Ms. Love





Dette er Selveste Anders Hagberg.
Han er et 87-barn som sverget sin skolegang til sin store lyse skinnsekk, som ikke ble tagget på før slutten av barneskolen.

Anders søker kjærligheten. Og nå tenker du kanskje; "Stakkarslig type" eller "Dra ut å møt folk". Men nei, Hagberg er rett og slett en slik person som fortjener litt ekstra oppmerksomhet for alt strevet. Hans gode egenskaper og personlighet må spres ut i verden like fort som svinesnørra gjør per dags dato. Og det er nettopp det jeg skal gjøre. Nå skal jeg herved nyse deg i trynet:

Anders er Rælingsgutt, men er relativt kjent i andre deler av verden også. Hans sosiale liv har desverre blitt hindret i det siste av ekstremt mye jobbing som daglig leder. Jepp, daglig leder i en alder av 21. Han leter etter en som kan hjelpe han med å koble av fra arbeidslivet.

Anders er en ekstremt snill, høflig og rolig gutt. -uten å bli for cheesy. Han har sine øyeblikk med sjarmerende "gullkorn", som fint matcher hans humor. Han liker hjemmekvelder med film og Peppes på døra, men kan fint ta seg en pils innimellom. Anders liker generelt filmer og musikk. ORDENTLIG musikk! Musikk som er verdt å høre på. Han er tidligere lokalproff i fotball og har 2 hundevovver som han er veldig glad i. De ble igjen hjemme, da han flyttet ut med en kompis.
Han vet hva han vil i livet. Kanskje ikke helt ned til den minste detalj (som hvordan sokkene skal se ut når han skal gifte seg), men han vet hvor han har seg selv og har etablert seg selv og livet, såpass godt at han ikke er en av unggutta som løper vilt rundt og ikke vet hvor underbuksene har tatt veien. Jobb, leilighet, koselig vennekrets... deg?

Du må være jordnær, til å stole på og ta vare på deg selv. Det er viktig at du er åpen om hva du tenker på, med mindre det bare er hvordan farge på rougen Lindex ikke hadde på lager denne helgen. Du kan godt være noen år yngre, men da hadde det vært jæævla fint om du hadde vært voksen for alderen. Orker ikke noe fjortis-drama. (Nei, "fjortis" er ingen alder. Det er en tilstand.)
Og husk; kjærestesjuk, -ikke verpesjuk.
Ta kontakt.

Mvh Marita
Dommerplass i Jurypanelet Of Love.

Stalkere