Sunday, August 13, 2006

..Noen der?


..Jeg våkner en sommermorgen av at det er stekende varmt på rommet. Snekkeren hadde vært der dagen i forveien og byttet vinduer. Derfor manglet jeg gardiner og måtte bruke et hvitt teppe som så vidt klarte å skygge for sola. Jeg ser på vekkeklokka mi og ser tilfeldigvis speilbildet mitt i skjermen..


Hvem er du? Buddah!?


Jeg kryper raskt inn under dyna igjen. Både ben, armer og hodet krøpet sammen til en liten ball i mørket, under sengetøyet med blomster på. Og atter en gang tenker jeg; hvorfor meg? Hvorfor skal ikke jeg få lov til å dra på kino med vennene mine? Hvorfor skal akkurat jeg ikke få lov til å gå rundt i byen med en jeg liker? Hvorfor får ikke jeg se han rett i øynene? Hvorfor skal jeg bli hindret sosialt? Hva har jeg gjort deg?

Av irritasjon begynner jeg å dra ansiktet mitt i alle veier. Huden strekkes så langt opp til pannen at det svir. Jeg lager et liten raspende lyd av at jeg klør forsiktig på kinnet. Etterhvert blir kløingen værre og mer intens. Jeg ender opp med å skrape meg opp til blods i håp om at det skal være en annen person under huden på meg. FAEN, så vondt det er!





Stalkere